Termes i Condicions

1. La Llibreria Baobab no fa enviaments, sinó que fem personalment les entregues a domicili, previ acord de dia i hora amb el client. Per això no cobrem despeses d’enviament en la seva compra, sinó que exigim una compra mínima de 20 € per a les entregues dins de Palma, i de 50 € fora de Palma.

2. Els pagaments per transferència bancària hauran de ser justificats mitjançant rebut o resguard a través de correu electrònic (llibreriabaobab@gmail.com). Sense justificació prèvia no es realitzarà l’entrega.

3. Si el llibre està disponible a la llibreria, garantim l’entrega en 24 – 48 hores.

4. Per als encàrrecs de llibres que no tenim en estoc, o no apareguin a la web, els terminis d’entrega dependrà del proveïdor del llibre, intentant sempre que el temps de demora no sigui superior a 7 dies. Es demanarà uns doblers a compte (depenent de l’import de la comanda) per Targeta, Bizum o transferència bancària (que haurà de justificar com indica l’apartat 2). Un cop rebuda la comanda s’informarà el client perquè efectuï el pagament restant i es concertarà l’entrega.

5. Les existències dels llibres són limitades i la seva aparició al web no implica disponibilitat immediata. El nostre catàleg es sincronitza amb aquesta web cada 24 hores, amb la qual cosa pot donar-se el cas que un llibre que apareix en estoc no ho estigui realment. En cas que el llibre sol·licitat no estigués disponible en breu, ens posaríem en contacte amb vostè per informar-li de la demora de la seva comanda. Hi ha la possibilitat que el llibre sol·licitat estigui exhaurit o descatalogat i sigui impossible aconseguir-ho. En aquest cas se li comunicarà immediatament i en cas d’haver realitzat algun tipus de pagament se li retornarà els doblers sense cap tipus de cost per al client.

6. Un cop entregat el llibre, si aquest tingués algun tipus de defecte, s’efectuarà el canvi per un altre llibre o se li retornarà l’import de la mateixa, sense la necessitat per part del client de fer una nova comanda.